Right here, right now.

Blää..... Jag vill lägga ut nya bilder och inte gamla bilder som jag tog i somras. Jag vill kunna lägga ut nya bilder varje dag. Men nej det går inte för min dator kan brinna i helvetet..... Ursäkta mitt språk....... Men jag hatar den och tror att hela min familj vet det efter alla mina utbrott på den... Hehe..... Men jag ska få ny snart, hoppas jag.. Så istället bjuder jag ännu en gång på gamla bilder kanske några egopix kommer. Who knows and who cares?? 






Matte läxa

Avskyr matte och så har man det till läxa imorgon.... -.-'
Men aja det är bara att bita i det sura äpplet och göra läxan.....
Nu ska jag dränka mig i "mattens underbara värld"...


SMILE







Halleluja

Äntligen kan jag sitta vid datorn!! Både igår och idag slutade jag 16.20. Så är inte hemma förrens vid halv 6, men jag klagar inte. Som jag har nämnt innan så trivs jag jätte bra. 
Shit vad jag pratar mycket om skolan, pratade aldrig så här mycket om skolan när jag gick på furutorp?! 
Tänkte skriva undra varför?! men nej det är bara dumt.... Oj jag skrev det visst..... Nej men furutorp var också en jätte bra skola, men om man har gått där sen förskolan så blir man lite trött på att äta i samma matsal i så många år. Ni förstår vad jag menar! 
Vad sägs om lite egopix???



No time!!!!

Ärligt talat hinner jag inte med att blogga. Så alla som läser få faktiskt stå ut med att jag kommer mobil blogga.
Puss och hej!


Look over here!!!

Blev inte så många inlägg idag. Har helt enkelt inte orkat, vaknade vid elva tiden och jag är fortfarande trött.
Imorgon går vi in på andra veckan på gymnasiet. Bara sådär tre år kvar... HAHA..... Orkar inte räkna hur många veckor det är på tre år. Över 100 eller är jag helt ute och cyklar?


Kom!!!

Alex kom hit nu!!!!
Snart kommer Alexandra hit förhoppningsvis när som helst.
 
Ville bara ändra en sak. Alex kom inte hit så fick sitta själv och rädd på mitt rum. 

You know.

Ni vet det ögonblicket man tror att allt är så super bra, inget kan gå fel. Eller när man är så super glad och ser fram emot saker. Men så går allt fel och allt slutar i katastrof. Och man mår skit.
Just nu har jag den känslan. Mår piss.....
Men sätter musiken på max, så glömmer jag säkert allt snart. Förhoppningsvis.

The week

Första veckan avklarad. Och jag kan säga att jag trivs som fisken i havet. Alltså detta var nog det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. 
       Min nya klass är sjukt stor, men jag gillar den. Skolan är också sjukt stor, trodde att jag skulle gå vilse, men det har jag inte gjort. Än haha. 

Skolan

Som många vet så har skolan börjat. Så jag har inte hunnit blogga för det har varit så mycket annat som jag har gjort sen när jag väl har kommit på att man kanske skulle ta och blogga då har det varit alldeles för sent för att göra det.
Men idag börjar jag tjugo i tolv så då hinner jag blogga nu istället.

Bildbomb


Imorgon händer det.

Tomorrow is the day!!!
Asså shit...... Imorgon är det första dagen på gymnasiet, jag vet jag har tagit upp gymnasiet mycket den senaste tiden. Men det känns som en så sjukt stor sak i livet. T.ex. som när man lär sig cykla, det är ju en stor sak i livet.
Oj jämnförde jag precis att börja cykla som att börja gymnasiet?? Ojdå.

Nervositet

Usch nu börjar jag bli riktigt nervös. Skolan börjar i övermorgon, FY FAAAAN!!!!!!!!! Jag vill verkligen inte. Det som går i huvudet just nu är "tänk så lär jag inte känna någon" "vafan ska man prata om?" "fint väder det är idag".
Usch tänk ifall det blir sån riktigt pinsam tystnad. Hatar sånt.
Fast det är nog många som känner så här. Hoppas jag ialla fall. Det hade varit riktigt hemskt ifall många känner varandra så kommer man där helt "forever alone".
Nej nu måste jag sluta tänka på det, ta en dag itaget.

Tusen sköna


Snigel fart.

Just nu går allt i snigel fart. Bloggen kommer så småning om förändras i snigel fart, inläggen kommer popa upp då och då. När som helst på dygnet liksom.
Städa rummet (som jag håller på med nu) går också i snigel fart. Men att städa är ju tråkigt så det är ju inte så konstigt att det går i snigel fart.

Inspiration heter det.


Kan inte fatta..

Jag kan inte fatta att om några dagar så går jag på gymnasiet. Känns som ett sjukt stort steg käns nästan som igår som man började högstadiet.
Men det ska faktiskt bli väldigt kul. Visst lite läskigt att inte känna en enda person men det är ju sånt som händer. Man kan ju liksom inte känna alla. Hur skulle det i så fall vara ifall alla kände varandra.
Kanske inte det roligaste.

Helgen


Pics from Turkey


Name no


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0