Let us stay young


Min fina lilla ängel

Fick tillbaka min telefon härom dagen. De gav mig en helt ny Iphone oh så glad jag är lver att ha en iphone igen. De kunde inte laga min så jag fick en ny. Så snällt. Men det dumma var väl at jag kommer inte ihåg vad jag hade för appar på den  innan. Guldfisk minne här ! 

My motivation.


OMG I fell wierd!!

Den senaste tiden så har jag varit så sur på allt och det kanske man har förståt här på bloggen. Visste inte att jag var så himla beroende av min teleon. Samma dag som jag lämnade in den kändes det som det var värsta dagen i mitt liv. Jag hade så himla tråkigt, jag blev sur och jag bara kände att jag fick panik på allt. Men så tänkte jag att det är tur att jag har handbollen så jag kan distrahera mig med annat. Men sen tänkte jag även "fuck helgen kommer bli hemsk hur ska jag klara av det???" Men det var inte så svårt att klara av helgen. Idag är det söndag och jag får förhoppningsvis tillbaka min telefon på torsdag. Jag längtar så himla mycket. Går inte beskriva hur mycket jag saknar den. Det är som min lilla bebis haha nej det där lät bara sjukt. Glöm att jag skrev det!!
 

Alla svordomar jag kan...

Det första som kom upp ihuvudet var alla svordomar som jag kan. Jag kan verkligen inte fatta att detta händer, men det händet verkligen! Min kära telefon hr gått i sönder och jag hatar det. Så nu så sitter jag med en dator som lagar sönder, en telefon som tutche  inte funkar och en otroligt sur jag. Så nu ska jag vara utan telefonen i en vecka men det tror jagh inte på det kommer att vara mer...... JÄVLA SKIT.......

Everybody wants to be loved


fuck you

 
- SUR!!!!!!
Oh vill bara skricka ut all besvikelse och ilska som jag har i kroppen, just nu! 

Finns inget att säga....

Jag känner mig helt tom. Jag har inget att skriva om. Skulle egentligen få en ny dator men det får bli på julafton istället. Så tills jag får ny kommer jag inte skriva hela tiden här. Det jag har tänkt får bli då istället. 

RSS 2.0