I will tell you this.

Jag kommer ändra på min inställning till bloggen när jag får den nya datorn. Som jag nog får imorgon eller någon gång. Men då kommer jag nog mest göra detta till en bild blogg. Så det kommer vara bilder som jag har tagit med min kamera, outfit bilder och bilder som liksom händer just nu. Alltså mycket mobil bloggande. Det blir väl spännande eller? Kanske bara jag som tycker det..... 
Bjuder på ego pics, har ni tänkt på att det är bara såna bilder jag har lagt ut den senaste tiden?!


Okej!!

Jag har då gått och blivit förkyld och fått ont i halsen. Typiskt att detta ska komma när säsongen började i söndags. Men jag ska bli av med det till helgen eftersom jag har en eller två matcher till helgen. Den andra beror på ifall jag blir uttagen till söndags matchen med utvecklings laget. Och jag hoppas att jag blir det men eftersom jag då har blivit förkyld så förbjuder mamma mig redan idag att ingen träningen imorgon..... Hatar att vara förkyld.
Nu ska den försvinna, tack och hej.


Frågan är??

Vad var det med alla igår?

I am not a freak I just love taking egobilder.


det är tur att jag har er <3

 
Ni finns alltid där när jag behöver er vad hade jag gjort utan er.? Trodde att vi skulle sluta prata med varandra när gymnasiet började men vi pratar hela tiden. Tror inte att vi har pratat så här mycket någon gång. 
Ni är bara bäst kom ihåg det <3 


makes me smile

 
ph: instagram - malinraden

I bland undrar jag varför jag tar vissa kort....

Har börjat undra varför jag tar foto, för mer än hälftn av fotona jag tar använder jag inte. Och jag vissar de inte heller. Så då kommer den stora frågan varför släppar jag med mig min kamera överallt???
Här kommer ialla fall några bilder som jag inte har någon aning om varför jag har kvar eller har tagit.




Har typ tusen bilder på bara blommor, typ tusen bilder bara på min hund, typ tusen ego bilder, typ tusen bilder på handboll, typ tusen bilder på inget viktigt. Oj vilken konstig menning det blev. Aja skit samma.....







Jag försvann spårlöst...

Jag har haft många tankar i huvdet senaste tiden så jag har inte knnat tänka klart. Men nu är alla tankar borta. 
Har inte velat blogga när jag hade de tankarna för då hade allt bara blivit fel, för jag hade bara skrevit om det och.... Nej inte bra.... 
Men kort fattat om vad jag har gjort denna veckan. Lite snabbt och enkelt. Vanlig skola måndag, tisdag och onsdag I torsdags (igår) så åkte jag på läger med min klass. Tog inga bilder så, tyvär ni får inte se hur kul det var. Kom hem typ vid elva idag . Trött, frusen och otroligt glad var jag. Jag bara gillar min nya klass så himla mycket. 
Igår blev det mycket skrik, mycket skratt och mycket prat. På kvällen så skrämde alla ettor varandra genom att banka på fönster och gömma sig bakom buskar. Tror inte jag varit så rädd på länge. HAHAhaha
 Glömde en sak WESTSIDE! 

Ifk Kristianstad

Äntligen! Nu känner man att handbolls säsongen är igång!
Beger mig snart till Kristianstad för att titta på mitt favorit lag, IFK Kristianstad. Så det blir på med favorit tröjan!
Laget i mitt hjärta.

Hej nej jag är inte normal....

Idag var jag hemma ifrån skolan. Det är inte roligt så det är inget jag rekommenderar till er alla som läser. Jag undrar hurmpnga som egentligen läser. Jag kan ju se på statistiken att jag har några som läser men ingen kommenterar... :'( Är ni fega små kycklingar ellor???? 
Oj nej nu är jag sånt otroligt damp humör.... Rastlös? Nej, absolut inte.
Men min kära syster är i stockholm så jag snodde hennes dator.... OJdå!! Så jag tog lite ego pics med hennes wecamera. hehe.... Vissa bilder är mindre snygga än andra. Men vad är det jag säger?! Bilderna är galna. Fast det där lät ju ännu sämre. Äsch bestäm själv vad du tycker de är. 
Här kommer de.... 


Tror det får räcka nu.... Vill ju inte att ni ska få mardrömmar!

Saknar värmen!!!

Börjar sakna Turkiet..... Vadå börja??? Jag har saknat värmen länge, Hör har ju inte varit någon sommar här precis! Jag vill gå i shorts och linne året runt, men kan jag det? Nä, långbyxor is the shit här i Sverige. 
Lägger upp bilder i från Turkiet.






Detta är inte jag.

Usch vad jag är dålig på att skriva här. Jag är inte kreativ och jag har ingen fantasi. Så jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Någon som har något förslag???
En desperat, fanatsilös Malin söker hjälp om vad hon kan skriva om..... Men  hjälp vad desperat jag är...... Fy nu börjar jag bli dryg........ 
Denna bloggen var menningen att den skulle vara inspiration och ett ställe där jag kunde lägga ut mina bilder, blev den så???? NEJ!!!!! den blev inget av det. Den blev en sån tråkig blogg där dryga jag bara skriver på om saker som ingen bryr sig om....... 
Nu ska vi se om jag har några bilder jag kan vissa upp......Nej där var bara gamla och äckliga bilder som jag inte vill vissa er...... BLÄ!!!!!!
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta otroligt konstiga inlägg. Hoppas inte detta vissas på facebook :$
 

Kämpa för att lyckas.

Haft en underbar helg i Mörrum . Missade vinslövs dagarna, oj vad synd...... Haha..... Nej men spelare riktigt mycket handboll. Och som det ska vara ska det vara svårt och man ska fp kämpa för att lyckas. Och det känns som det har hänt. Mitt lag kämpade för att lyckas.
Imorgon kommer man att känna att man har spelat, men det är en härlig känsla för då kan man vara stolt över sig själv.
Men just nu är jag otroligt trött och orkar inte göra något.... Ojdå jag ska städa rummet.....


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt....

Jag vet dålig uppdatering och sånt shit. Men Fredagar är värsta dagen på hela veckan om jag ska vara ärlig. Först skolan sen där efter åker jag direkt till träningen och sen hem. No time..... Idag har jag varit i Mörrum hela dagen och spelat handboll, imorgon blir det Mörrum igen. Pax för att vara helt slut i kroppen på måndag.....

RSS 2.0