Valborg ännu en anledning till att supa

Hmm lyckad valborg? Hmm nä..! 
Skulle egentligen till Lund, men som vanligt så ångrar jag mig och säger nej. Och sen så samma dag så ångrar jag mig och vill, men så är det försent. #standard... 
Sen så skulle jag träffa kompisar och dra till sjön, blev det av? hmm nä..!
Vad gör jag nu? Jo jag åkte precis longboard och så har jag köpt ben&jerry och godis. 
Så glad valborg på er, sup inte bort huvudet.

Samma färg som allt annat.

 

NP

Gjorde första nationella idag och jag ville bara lägga mig ner och dö efter det. Fy vad dsåligt det gick, sen blev det inte bättre av att jag blev på dåligt humör. Men jag blev på lite bättre humör när jag bestämde mig för att dra till Lund på Valborg. Så sjukt kommer det bli (har jag bestämt nu). Nej nu ska jag fortsätta skriva ett äckligt jävla tal som jag ska ha på måndag. 

Långa dagar

Idag var en sån dag som man hann med så himla mycket(känns det som). Jag hann åka till hässleholm och handla med mamma, sen hann jag ut och springa en runda, sen kollade jag på IFK (som vann!) och sen hann jag fotografera plus redigera bilderna. Händer aldrig att jag redigerar bilderna samma dag som de har tagits. Sen hann jag återställa telefonen för den la typ av.... 


Sjukt!

Igår kväll var jag på fest hos fanny och där var så sjukt mycket folk. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Så kvällen kan väl mest beskrivas med ordet SJUKT! Tolka det som ni vill... 

Solen syns klart här ifrån.


Fint väder

Hur bra var inte denna dagen egentligen? Skolan helt okej,började med de nationella talen i svenskan och vi ska hålla tal om framtiden. Och jag kände bara hur ska jag kunna hålla ett tal om framtiden. Men sen så lyckades jag skriva nästan en hel A4 sida och jag känner mig så himla nöjd med mitt beslut. Avslutning med pojkarna super bra och sen IFK vinner över Alingsås så jävla UNDERBART! Så nu kan jag sova med en leende på läpparna ikväll. 
Imorgon börjar jag skolan klockan 14.00 så alltså en jävligt lång sovmorgon ska man ta och ut och springa då eller? 

Till Josefin Eklund

Tänk att vi har varit bästa vänner så länge helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Du är som en extra syster, så himla glad över att ha dig som vän. Vad skulle jag gjort utan dig? Vem skulle jag göra alla galna saker som jag får för mig att göra? Jo du för att du är lika galen som jag, till och med lite galnare. Så otroligt många minnen och så otroligt många fina bilder som gör att man vill resa tillbaka i tiden och göra allt det en gång till. 
Det som jag minns mest var alla björket kvällar i sjuan vi missade inte en enda gång. Även om det bara var vi två som gick dit så hade vi det alltid super kul. Och vara med på alla bilder (standard)
Så ett stort grattis till dig min vina underbara vän <3

Slappt

Idag stannade jag hemma ifrån skolan har knappt sovit något de senaste dagarna och sen hade jag så himla ont i huvudet när jag vaknade. Så jag har endast legat i sängen idag och försökt sova.
Men är helt inställd på att jag ska till skolan imorgon.
 

Gran Canaria Part 3



Gran Canaria Part 2



Gran Canaria Part 1



Saknat mig?

Nu är jag äntligen hemma efter en vecka i Gran canaria. Jag har haft det super bra, mycket fint väder. Ska nu sätta mig och rensa bland bilderna och sen kommer det kanske de första bilderna ikväll annars så kommer det imorgon. Beror på hur mycjket jag orkar såklart!

RSS 2.0