Första gången.

Dagen började med att jag försov mig vaknade en halv timme innan skolan började. PANIK!!! Men jag hade sån tur att pappa var hemma. Så det var bara att ta på sig några kläder och sätta upp håret i en hästsvans. Hade tänkt lägga mycket tid på håret imorse bestämde jag mig för igår kväll. Men icke sa nicke blev det så. 
Så istället för att vakna klockan 8 så vakna jag halv 10. 
Första tanken var att jag ringer och sjukanmäller mig, men det funkar ju inte riktigt så. HAhha. 

I was lost in wonderland


Åkte till Malmö och köpte en sak.

Idag åkte jag och Fanny till Malmö och jag tänkte väl inte köpa något. Tänkte att hittade jag något som jag verkligen vill ha så köper jag det. Men det enda jag köpte det var godis. Sen var jag på starbucks för första gången och det var inte sista gången som jag var där.


Dagens i-landsproblem

Hur fan gör man en gilla sida på facebook???? 
Plus jag hittar inte ladningssladden till min kamera. 

Måste egentligen men kan inte.

Måste egentligen sova men jag är för glad för att kunna sova. Eller jag är både glad och har överskotts energi, men jag vet inte hur jag kan ha överskotts energi imed att jag har spelat match ikväll. Men jag är så himla glad över att vi besegrade Ystad.

Kom och hjälp mig och dö typ

Till min glädje så när jag vaknade imorse såg inte mitt hår ut som "kom och hjälp mig och dö". Tack vara att jag lockade det igår kväll. Var nog jävligt tur att jag gjorde det. Haha.... 

Vill bara raka av det.

Imorgon ska jag förnya mitt pass och mitt hår har väl precis inte haft sin bästa tid nu på ett tag... Idag var det nog värst för då borstade jag det och då blev det stort. Ibland vill jag bara raka av det så man slipper dessa bekymmer med håret. 
Dessa tre bilderna visar hur mitt hår ser ut när det har sina dagar men..... 
Så här ser det ut när det inte ar sina dagar.... 
 

Nej nu stör jag mig äcklgt mycket... Till alla mina "facebook vänner"

Som ni ser på rubriken så stör jag mig på någonting. Och det jkag stör mig på är två saker, båda sakerna gäller facebook och mina så kallade facebook vänner.
 
1. Jag stör mig på att killar skriver en massa texter om hur man ska respektera tjejer. Och visst det är ju klart att vi vill bli respekterade. Frösta gången jag läste denna texten som det känns som alla har skrivit på facebook, så tyckte jag att den var på något sett gullig. Men sen efter typ en vecka, så hade exakt alla skrivit eller kopierat den av någon annan. Himla störigt...
 
2. Jag stör mig på att jag läser näst in till varje dag. Att man anklagar någon för att ha fejkat en facebook. Visst jag har också anklagat någon för det, men det skrev jag inte öppet så alla kunde se det. Jag skrev det istället till en kompis som också var vän med denna personen. Har du som nu anklagat någon person för ha en fejkad facebook. Har du någon gång tänk på att den kanske inte är fejk? Och om du nu anklagar någon person för att ha en fejk facebook. Vad är då dina argumment för att den skulle vara fejk?
     Du kan inte anklaga någon för att dens facebook är fejk om du inte har några argumment.
 
Det jag försöker komma fram till detta inlägget är, varför skriva sånt på facebook är det för att nu vill ha uppmärksamhet eller? Tänk efter varför ni nu skriver så mycket på facebook. Är det för att ni vill ha uppmärksamhet eller är det för att det ni skriver är jätte viktgit?

Fula ord och en massa annat skit.

 
Härligt med lov tycker jag. Idag väckte mamma mig klockan elva, himla skönt att kunna sova så länge. Sen har jag bara slappat hela dagen. Gjort sånt som man ska göra på lov, alltså sova och titta på en massa filmer.
Just nu sitter jag och lyssnar på min bror som sitter och skriker fula ord, till sitt tv-spel. Hmm undra om det är fler som gör det eller om det bara är min bror som gör det? Är det så många spelar spel nu? Sitta och skika en massa fula ord, kanske ska börja med det när jag spelar sims? Nej det funkar nog inte så bra, hade nog blivit lite konstigt. Eller?
 

Wide open.


Inspirations saknas....

Hatar när man verkligen inte har någon inspiration. Sitter med penna och papper framför mig och jag har ingen aning om vad jag ska rita. Jag vill rita men har ingen aning om vad.... Öh.....

Photoshop är mitt nya liv.

Fick photoshop härom dagen så mitt liv kretsar endast runt det nu. Känns det som i alla fall.. HAHA

Öh äckliga snorungar!!

Stör på små sjuor som ska stå precis utanför vår tomt och min hund gillar inte det. Så säger man till dem att de kan vara någon annanstans men nej de säger "jävla hund" och en av dem räcker fuck you fingret til min hund. Oj vad moget.. Finns verkligen inget värre än kaxiga små fjortisar......

Sommarjobb

Bra början på lovet med att söka sommarjobb. Oh jag vill verkligen ha det.

Min Staty

I skolan så på en lektion så fick vi välja en varsen staty som vi skulle "pynta", jag och tre till valde statyer i tivoliparken i Kristianstad. Så vi gjorde saker som skulle sitta på statyerna. Och i måndags så gick vi ut för att klä statyerna. Och så igår (onsdag) så var våra statyer med på bild i tidningen. Och det som jag tycker är det roligaste med artiklen det är att de skrivit att de som har gjort det är okänt.
 

Happy valentine´s day


Om pengar växte på träd

Om pengar hade växt på träd. Då hade jag köpt någon av dessa jackorna på en gång. Typ helt kär.

Det hjälper att be till Gud.

Oj vad det lät väldigt religiöst. Haha.... Ville bara säga att jag var och kollade upp vad det var med mitt knä. Och det var ingenting. Så jag kan träna som vanligt fast inte börja med att köra 110 procent. Istället börja med 50-75 procent.


Håller tummarna.

Håller tummarna och ber till gud att jag får bra besked imorgon. För ifall jag inte får det så vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Lekt

Igår lekte jag i photoshop typ hela dagen kändes det som. hehe...
 

Ny Header!


I need to keep my head up


Bara så alla vet..

Bara så att alla vet så har jag väldigt väldigt väldigt ont i mitt knä.... Öh vad jag gnäller och tycker synd om mig själv.

why cry when you can smile instead.


3 favoriter


Sommarjobb..

Usch... Jag sitter och kollar runder efter att söka sommarjobb. Och jag känner vad ska jag göra om jag inte får det? Ska jag leva utan pengar hela sommaren. Så nu ska jag söka flera olika sommarjobb och hålla tummarna för att jag får ett sommarjobb. Annars så får jag väl sätta upp en lapp på ica att jag kan sitta barnvakt, fast jag gillar inte barn så då blir det ett rätt så stort problem..

Helgen som var.


Känner mig äckligt taggad.

 
 Känner på mig att det kommer bli en sömnlös natt. Så det blir väl fixa en spotify lista som jag kan ha hela helgen.
 

RSS 2.0