Tröttnat

Nu är det så här att jag helt enkelt har tröttnat på denna bloggen. Oj det där lät lite fel... Nej men det jag menar är att jag har helt tappat inspirationen till denna bloggen. När jag gjorde denna bloggen så skulle det vara ett ställe där jag skulle skriva om min vardag och lägga ut mina fotografier. Men jag har helt tappat inspirationen och jag är inte så jätte nöjd med namnet. Jag vill ha en blogg som har något med mitt namn att göra och det har den inte. Så istället har jag gjort en helt ny blogg på ett helt annat ställe. Alltså jag lämnar blogg.se och går över till forme.se.
 
http://malinraden.forme.se/
 
Fast vem vet en dag kanske jag går tillbaka hit, det kanske inte blir länge som jag använder forme.se. Vem vet.. 

Ingen ork

Idag är en sån dag då jag inte orkar göra något. 
Stack inom affären påvägen hem och köpte en tidning och lite gottgott..!

Ännu en sån lång dag

Idag har jag hunnit med väldiogt mycket känns det som! 
Började dagen med att fira mors dag hos mormor och morfar och åt frukost. 
Sen slappade jag, sen duschade jag Nova. Nu är hon fluffig, hehe

Sen har jag bara legat i soffan och sovit. 
En helt okej Söndag då alltså. 

Godaste som finns

Var en stund i dtan idag och då köpte vi lite jordgubbar. Och oh det känns verkligen som det är sommar när man kan sitta och äta jordgubbar.

Skitet är nu över!!!

Sista nationella provet är nu gjort. Och allt äckligt skit är över, hatar nationella prov mer än allt annat. Efter att suttit och gjort det nästan hela dagen så känner man sig nu endast dum i huvudet. Men nu ser vi på den ljusa sidan och det är att jag inte har matte på två veckor och om tre veckor är det SOMMARLOV. 
Än så länge ser min sommar ut så här:
- sommar jobba en vecka 
- åka till Kroatien
- spela beachhandboll
- fylla år! 
Ser så sjukt mycket fram emot sommaren!! 
 

Egoism

Måste egentligen göra klart min film, men jag orkar helt enkelt inte. Men lika bra att göra den nu så jag inte skjuter upp det i så himla många dagar som jag lyckas med att göra. 

Nakenfis


Ny design

Har nu gjort en ny "header" får väl se hur länge jag vill ha denna. Inte helt nöjd men jaja... 

Bananpannkakor

Egentligen så skulle jag börja skolan klockan 14.00, men fick veta att vi skulle ha matte på valfri plats. Så jag blev helt ledig idag. Gillar denna veckan riktigt mycket nu! 

Ännu en bra dag!

Idag var ännu en sån dag som man inte kan låta bli att älska. Att börja halv tio och sluta halv ett är inte varje dag! När jag kom hem så fick jag bara en sån längtan efter att fotografera. Så jag gick in hämtade kameran och var ute en bra stund och tog en massa kort. Fast tror att mer än hälften blev på Nova.. Hehe.. Så går det när man har en hund som gillar att bli fotograferad. 
Men aja här kommer ialla fall lite utav de bilderna som jag tog idag. 

Första avklarat!

Efter fem veckors uppehåll så är äntligen handbollen igång igen. Och oh vad jag har längtat. Så himla härlig känsla att vara tillbaka på planen. Kändes som när man har varit iväg på semester och kommer hem och bara känner lugnet och man kan slappna av. 

Shit pommes

Känns som igår som jag loggade senast medebet är dock en vecka sedan. Mycket som har hänt, känner inte att jag vill skriva allt här. 
Men har iallafall varit ledig i 5 dagar nu ssådär har jag bara tränat och sovit. Och träffat Alezandra, snacka lite skit och så. 

Det är sånt här vi gör i skolan..!

En helt vanlig dag i skolan.. 

Fotografering med Josefin


-


RSS 2.0