Utställningen...

Glömde berätta i förra inlägget om utställningen. Jag var där en liten stund idag, kände mig inte tvungen att vara där för alla konstnärer var där. Sen tyckte jag att det var lite drygt. haha. Och sen hade jag inte packat färdigt, så det kändes viktigare. Men där är öppet imorgon och söndag och måndag också. Det är öppet mellan 10-16. 
Där var mest målningar, några enstaka foto (mina och fotoklubbens). 
Men även om det var drygt så var det intressant att gå runt och kolla på vad de andra hade ställt ut. 
( Har tyvärr inga bilder där ifrån....)

Vaken hela natten eller..?

Den stora frågan är... Ska jag gå och lägga mig eller inte? Vi ska stiga upp 4 så det känns inte lönt att gå och lägga sig. Men vad ska jag göra till klockan 4? haha skriva en massa onödiga tweets på twitter? 
Fast jag har inte packat färdigt så det måste jag typ verkligen göra nu. hahaha

Påsklov

Jag glömde helt skriva att jag nu har påsklov och jag åker på lördag. Helt galet bra allt känns just nu. 

Inte trött... :(

Klockan är snart halv ett och det är fredag. Och jag är inte ett dugg trött, borde egentligen vara det i och med att jag var på väla i ca 3-4 timmar idag. Visst det låter inte länge men när man i vanliga fall brukar vara där i ca 2 timmar. Så är det länge med 3-4 timmar. 
Idag (fredag) så är det ju utställningen. Och mamma tyckte att jag ska vara där klockan tio, men jag ställer inte klockan. Så jag vaknar när jag vaknar. haha... 

2 dagar

Endast två skoldagar kvar och sen är det lov. Alltså bara 4 dagar till jag åker, börjar bli lite nervös. Gillar inte att flyga eftersom jag alltdi tänker på sånt som händer ifilmer. Planet kraschar eller att det behöver nödlanda mitt i ingenstans. Men jaja det händer ju inte såna saker så ofta, men det skulle vara så typiskt ifall det skulle hända mig. Alltid otur.... 
Till exempel som idag jag stukade foten igen.... Öh typ 6 gången bara denna säsongen. Hur lyckas jag egentligen??? Men jag ska spela imorgon, det har jag redan bestämt mig för. haha


"Ny" blogg!

Jag har alltså gjort en ny blogg. Där jag kommer lägga upp bilder som jag har tagit, inte ego picsen. Utan på denna bloggen så kan man gå in och beställa de bilder som jag kommer lägga upp. 
malinsfotografier.webblogg.se

Dumle orginal


Gahh

Shit det är en vecka kvar till utsällningen och imorgon ska bilderna lämnas in. Och jag har inte satt något pris på dem och bilderna är inte ens klara. GAHH!!! PANIK!!! hahha nej men gud vad jag överdriver... Eller nej det är lite panik för min del haha. Men jaja allt löser sig som sagt. 
Och om typ en vecka åker jag till cran canaria och jag inte börjat packa jag vet inte ens om mina sommarkläder passar. Öh tänk ifall de inte passar. 
 

Slappt

Denna veckan har varit en sån slapp vecka som man typ bara älskar. Slutat tidigt varje dag och idag var jag till och med ledig. Såna hgär veckor borde komma lite oftare. Nästa vecka är också slapp för då går vi bara 4 dgara och sen på lördagen åker jag till Gran canaria. SLAPPT! 
Nej nu måste jag fortsätta mitt pluggande. Inte slappt..... 








 

Chill vecka

Denna veckan är och kommere vara så himla chill. Idag började jag vid halv tio och slutade vid ett imorgon börjar jag samma tid som idag och slutar två. På onsdag börjar jag tio och slutar vid 3. Torsdag helt ledig och fredag 8 - tjugo i 4. Fredag är väl inte så chill men skit samma. 

Tipsar om vad?

Detta blir första och enda gången jag kommer tipsa om detta... Eller nej jag kommer tjata röven av er så att ni kommer ihåg. Under påskhelgen så kommer jag att ha en utställning med några bilder. Utställningen är i hedbergshuset i Vinslöv och jag kommer att sälja mina foto. Under långfredagen kommer jag att vara där för att det är typ obligatorisk att de som ställer ut ska vara där. 

Detta saknar jag varje dag


14 dagar

Idag är det typ 14 dagar kvar sen så är jag på semester och oh vad skönt det ska bli. Komma iväg och bara ha så riktigt jävla bra...! 
Men idag gick dagen så himla snabbt! Skulle egentligen hålla ett föredrag för min klass idag, men min lärare glömde att jag skulle göra det. Och då kände jag liksom inte för att påminna henne. Äsch det kommer säkert fler tillfällen sen kan jag ju låtsas som att jag hade glömt mitt USB hemma...! Sen så efter skolan så tog jag som vanligt bussen till sporthallen och tränade pojkarna. Och jag vet inte varför men varje fredag så får jag samma känsla och det är jag vill bara lägga mig ner på golvet och dö... haha
Well det var min dag det och imorgon ser jag fram emot en heldag i sporthallen och sen kalas på kvällen .

Sprider...

Tänkte göra ett sånt här jätte onödiogt inlägg som inte är lönt att gå in och kolla på men... 
Här kommer vad jag heter på twitter, instagram , kik och snapchat. 
Well jag har så dålig fantasi så jag heter samma sak på allt. Alltså Malinraden skicka på snapchat och på kik och följ mig på twitter och instagram. 

Sju olika dagar.

Jag gillar verkligen inte denna veckan... Varför? Jo för att den är allmänt seg och då känner jag mig också allmänt seg. Dagarna går jätte snabbt känns bara som jag ligger i sängen hela tiden. Visst det är skönt att ligga i sängen, men hallå jag kommer inte ihåg vad jag har gjort idag?! Vad har jag gjort idag egentligen ? Jag vet att jag råkade somna på svenskan och att min telefon låg på bänken. Så jag blev snapchatrapad, hmm ska jag avslöja vem det var som skickade? Ja det gör jag det var Johanna som skickade. Bara så att alla vet. 
Nä men usch vad tråkigt detta blev nu. Nu ska lägga mig i min säng och drömma om att snön som kom idag försvinner och att jag kan springa barfota på gräsmattan och att jag kan bara känna evig lycka. 

kvälls underhållning

 

Älskar att göra skolarbete....

IRONI!  Jag hatar verkligenm att sitta och göra skolarbete, finns verkligen inget tråkigare. Gör en massa annat samtidigt så då går det ännu långsammare. Haha.. Nej nu måste jag åter gå till det. Wiho redovisning om detta skolarbete på fredag och jag började göra det idag.... 

Allt går så långsamt

Well de senaste dagarna så har dagana gått jätte långsamt och jag har fått jätte myckt gjort. Eller inte... Visst det stämmer att de har gått långsamt men jag har verkligen inte gjort sånt som jag måste göra. 
För jag är sån person som alltid skjuter upp saker om jag till exempel har bestämt mig för att jag ska plugga när jag kommer hem ifrån skolan. Så gör jag det aldrig, jag tänker alltid att jag gör det om en stund, men sen rinner tiden iväg och sen helt plötsligt ska jag träna. Och sen så när jag kommer hem så ärjag så himla trött. 
Så ja jag är sån som skjuter upp saker och ting... 
Good to know


Äckligt kallt.....

Öhh... Fy fan vad det blåser ute. Var ute med Nova innan ikväll, trodde att hunden skulle blåsa iväg... Hahha oj vad jag överdrev där, men det blåser riktigt mycket. Så is kalla vindar är det så då blir det att det är kallt på mitt rum bara för att jag sover vid balkongdörren. Så nu är där fullt med kuddar så jag inte ska frysa + jag har joggingbyxor på mig + tjocka strumpor. 

Egoism.


En massa bilder på barn!


Nya bilder på kusin vitamin

Kommer fler bilder på henne imorgon.!
 
 
 

FREDAG!

Fredag och jag ska chilla framför tvn!

Glädjespridare..

Jag känner mig så himla jätte nöjd idag. Jag har ingen aning varför... Men allt kändes så himla skit i början och veckan men nu har allt skit försvunnit och jag är jätte glad över att det är fredag. Inte för att jag ska göra något speciellt. En helt vanlig tråkig fredag = Skolan, mysa framför tvn helt själv sen gå och lägga sig barnsligt tidigt. 
Den senaste bilden som jag gjorde i photoshop

Det bor en nörd inom mig.

Jaspp idag stämmer rubriken mycket ypperligt. Hahhaa... Jo jag är en nörd för jag nördar twitter och jag nördar candy crush och jag nördar photoshop. Undra hur min vardag skulle sett ut om dessa tre sakerna inte hade funits. Synd att vi inte får veta..... Näää det är tur att vi inte får veta det.... 
På tal om phoshop så sitter jag och fixar med en bild som kommer nästa vecka.... 
Hmm varför nästa vecka? Well det får ni veta då.... Secrets....

Idag var en sån dag som var helt okej - ny bakade kanelbullar

Dagen började faktist väldigt bra vakmade av att solen lös in på rummet sen hörde jag fåglarna kvittra utanför migg rum.. Oj det där lät som en jävligt bra början på en sage... Nej men solen lös faktiskt in på rummet. 
Sen när jag skulle hoppa på tåget så tog jag första bästa platsen och den personen som satt framför mig luktade så sjukt gott. 
Sen rullade dagen på som vanligt en helt vanlig onsdag tre lektioner - slappt. Sen träna mina små pojkar - idag var det slappt. Sen fys på kvällen och när jag kom hem så hade pappa bakat kanelbullar. 
Så det var väl mycket smått och gott ifrån min dag... 

Nova

 

Vill bara glömma allt.

Den senaste veckan så har allt känts skit. Speciellt efter att ag har tränat, innan blev allt så himla mycket bättre efter jag hade tränat. Men nu känns det som alla problem som uppstår kretsar kring handbollen.
Jag älskar handbollen, men jag känner att jag inte får någon utmaning. Det är alltid samma sak det är aldrig något som gör att jag känner att jag utvecklas som spelar.

Kanske inte skulle skrivit detta här men detta är MIN blogg och jag skriver vad jag vill här. Punkt slut....

Idag var jag så jävla stolt.

Idag  var jag i Ystad med mina pojkar spelade sammandrag. 1 vinst, 1 förlust och 1 oavgjord. Den matchen som vi vann den var så jävla härlig att vinna för jag gillar verkligen inte den tränaren. Han går runder och tror att han är så himla mycket bättre än andra bara för att han är elitserie domare. Sen så är jag så himla stolt över mina pojkar för att även om vi låg under med fem bollar så fortdatte de kämpa och kämpade enda in i det sista. Så himla kul att se hur mycket alla har utvecklats. I början var det 2-3 stycken som vågade göra mål och vågade satsa mot försvararna men idag gjorde alla det. 
Oh jag blir så himla glad och stolt. 
 

Jävla rubrik fan försvinn!


RSS 2.0